STRESSBEHANDLING

Årsagen til stress kan skyldes mange ting fx travlhed, som er blevet længerevarende eller at der sker flere ting som påvirker os på sammen tid. Der forskellige grader af symptomer, når vi er stresset. Nogen mennesker får ondt i maven, andre bliver anspændt eller får hovedpine. Der kan også være adfærdsmæssige symptomer som fx søvnløshed. Hvert menneske har sit egent stresssymptom, som er et signal fra kroppen om at der er noget galt. Den eller disse signaler bør vi lytte til og gøre noget ved.

Stresssymptomer kan inddeles i to grupper:
A: Fysisk symptomer: Indre ro, Hovedpine, Hjertebanken og forhøjet blodtryk, Appetitløshed, Fordøjelsesbesvær, Mavesmerter, Hyppige infektioner, Træthed og søvnløshed, Svimmelhed, Muskelspænding, Problemer med hørelsen eller syn, Tørhed i munden, Besvær eller overfladisk vejrtrækning, bliver oftere syg.

B: Psykiske symptomer: Tankemylder, Irritabilitet, Humørsvingning, Hukommelse besvær, Koncentrationsbesvær, Angst – hvis det er stressudløst. Håbløshed, Depression – hvis det er stressudløst. Følelsen af at være nedtrykt. Svær ved at slappe af. Manglende overblik. Ligegyldighed overfor andre og let til tårer.

Hvad gør vi for at afhjælpe stress?

Vi vil gå ind og arbejde med hvilke følelser der er tilkoblet stress. Ofte har der gennem et tidsrum været nogle faktorer som du har ”lukket ned for” eller har distraheret dig fra ved at gøre andre ting. På den måde lukker kroppen af. Dit stress kan/vil blive i hovedet, også kendt som tankemylder. Vi vil starte med at få dig til at mærke din krop, finde ud af hvilke følelser der er på spil. Ved at bearbejde disse følelser har vi mulighed for gennem et samarbejde at fjerne de uhensigtsmæssige følelser der forhindre dig i at få en forandring og vi kan lægge et positivt program ind i din underbevidsthed.

Hvilken forandring får du med stressbehandling?

Gennem hypnose er det muligt at blive bevist om hvad der gik galt? Og hvad skal der til for at komme videre? For at kunne forebygge stress, er det vigtigt at du kender din krops signaler. Vi vil derfor i et samarbejde rette opmærksomheden på din krops signaler og reaktioner, så du undgår gentagelser. Ved at fjerne negative følelser, samt handlemønstre og erstatte dem med nye og positive følelser, skabes der nye hensigtsmæssige handlemønstre, så du kan opnå dine mål med varige forandringer.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.