Hvad er muskulær zoneterapi?

Muskulær zoneterapi er en anderledes, men effektiv og dybdegående måde at udføre zoneterapi på. Muskulær zoneterapi er en unik zoneterapi metode, der udviklet af Christian Slot.

Christian Slot har arbejdet som zoneterapeut og akupunktør i 25 år og har mere end 25000 behandlinger bag sig. Udover egen klinik i Danmark underviser han på Dit alternative, som ligger i Odense samt i Norge.

Zoneterapi på fod
Massage af ryggen på klient i Klikken i Horsens

Hvad kan muskulær zoneterapi?

Muskulær zoneterapi har til formål, at kunne behandler de fleste muskulære lidelser ved at have fokus på kroppens balance. Dvs. en balance med en forståelse af en forplantning af balance delt på henholdsvis rygsøjlen og en energiforståelse bag udviklingen af muskulær spænding.

I Muskulær zoneterapi inddeles kroppens muskler og led i 4 forskellige kasser, som strækker sig fra kors- og haleben og op til nakke og kraniet.

I disse kasser er der forskellige muskler, som hver især kan henvises til zoner på dine fødderne. Det er i disse zoner på fødderne, at zoneterapeuten kan aflæse dine muskelspændinger og led problemer, der afspejler sig i et vævsområde.

Muskulær zoneterapi har tillige den unikke egenskab, at kunne nå dybt men skånsomt i de forskellige muskellag.

Derfor er muskulær zoneterapi en god kombination sammen med massage, når spændinger skal fjernes eller reduceres.

Hvordan foregår muskulær zoneterapi?

Muskulær zoneterapi foregår liggende på en briks. Det er en behandlings metode, som udføres med tryk på fødderne. Trykket på fødderne vil virke tilbage, med en normaliserende effekt på det pågældende vævsområde.

Se mere under zoneterapi.

Muskulær zoneterapi foregår liggende på en briks