Kombineret – Behandlinger

I Zonehuset har jeg den glæde, at kunne sammensætte forskellige behandlings typer, som kan understøtte hinanden.

I mine kombineret-behandlinger anvender jeg altid:

1. Zoneterapi
(se mere under fanen Zoneterapi)

2. Nordlys Massage
Jeg anvender Nordlys Massage, som afspænder dine muskler, så kroppen kommer i balance og du igen vil føle en energi og velvære i din krop.
(Se mere under fanen Massage)

3. Akupunktur.
(Se mere under fanen Akupunktur)

4. Akupressur

Hvad er Akupressur?
Akupressur er tryk på meridianbanerne rundt på kroppen. Akupressur virker efter samme hensigt som akupunktur, men er uden nåle. Akupressur er en teknik, der åbner op for energiblokeringer, så din indre energi bedre kan flyde rundt i din krop og være med til at skabe balance og velvære inde i dig

Hvad er meridianbaner?
Meridianbaner er skjulte energikanaler og systemer som sidder overalt på kroppen på fx hoved, krop, arme, ryg ben m.m. Jeg har valgt at kalde dem meridianbaner. Disse meridianbaner er med til at vedligeholde den menneskelige krop, sådan den vital energi flyder som usynlige energikanaler på hudens overflade og på kryds og tværs inde i din krop. Disse meridianbaner kaldes også det usynlige nervesystem, hvorved der i kan opstå smerter i disse baner.
Hver meridianbane er forbundet til et organ som fx nyrer, lever, milt, lunge osv.
Det betyder, at når jeg via zoneterapien trykker på fodens reflekspunkt, så aktiverer jeg via stimuli organet, som igen er i forbindelse med den tilsvarende meridianbane. Det er derfor en rigtig god kombination sammen med zoneterapien, når der skal vælges behandlings type.

5. NADA
(Se mere under fanen NADA).
Hvis NADA tilbydes er det altid sammen med Zoneterapi og ren akupressur behandling, hvorved NADA er den 3. behandlingstype.

6. Reiki Healing.

Hvad er Healing?
Ordet healing er engelsk og betyder at "hele".
Healing bygger på en opfattelse, at der er cirkulerende energi i og omkring kroppen, som kaldes livs-energi. Behandlingen sker ved, at behandleren overfører udefrakommende energi via sig selv som kanal til klienten. Healing findes i mange forgreninger, metoden som jeg anvender hedder Reiki Healing.

Reiki healing af spænder krop og sind og bringer dig i kontakt med din helhed, både fysisk, følelsesmæssigt, mentalt og åndeligt.
Gennem Reiki healing vil du opleve afslapning, harmoni, kærlighed, fred og vitalitet. Reiki healing er en holistisk og nænsom behandlingsform, som skaber balance i dit energisystem. Sygdom og blokeringer skyldes oftest korte eller langvarige forstyrrelser i dine energier og nogle gange bliver disse energier blokeret af dine følelser, tanke- og handlemønstre.
Når disse energier er blokeret kan Reiki Healing være et skub til at opløse blokeringerne, så energien igen kan flyde frit.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.