VÆGTTAB

Bliver du nogen gange overvældet af en uhæmmet trang til mad? Kan du nikke genkendende, til at du føler trang til at spise når du er ked af det? Føler dig presset? Føler dig rastløs? Eller at du mangler mæthedsfornemmelsen?
Så kan det tyde på, at ”du spiser på en følelse.”. Det betyder, at du forsøger at fylde et emotionelt tomrum ud med noget fysisk – nemlig mad.
Vil du have kontrollen over det du putter i munden? At arbejde med sin vægt og med vægttab, er et oprør mod en ydre styring. Alt hvad der ubevidst har sat sit aftryk i vores sind, og forsynet os med retningslinjer for hvad skønhed er.

Hvad gør vi?

Vi vil gå tilbage og finde årsagen til hvilke følelser der trigger dig til at spise og hvilke følelser, der udløser din trang til at spise. Når vi har fundet situationen, som indirekte eller direkte er årsagen til at du trøste eller overspiser, har vi mulighed for at fjerne de negative følelser, der danner dine vaner, mønstre eller overbevisninger og lægge nye positive følelser ind i underbevidstheden. Vi kan tilføre ubevidste ressourcer som indre styrke, ro, fokus, tro, håb så du kan håndtere situationer, hvor du tidligere overspiste.

Hvilken forandring får du?

Ved at ændre dine negative og uhensigtsmæssige vaner og mønstre, har vi mulighed for at lægge nye positive tankemønstre ind i din underbevidsthed. Du vil få evnen til at forbinde hygge med nærvær, venner og opleverser i stedet for at skulle spise og drikke. 
Du vil have fokus på dig sundhed og velvære. Hvor du vil tage ansvar for dig og din krop. Du vil få tilført ressourcer som styrke og tro på at du vil nå dine mål. Samtidig vil du få en forståelse af de forskellige følelser vi som mennesker rummer. Gennem denne indsigt og forståelse, vil du lære hvordan du kan håndtere og handle på disse følelser i fremtiden.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.