SUKKER AFHÆNGIGHED

Kan du nikke genkendende til at du pludselig får lyst til søde sager? Du kan ikke styre dit sukker trang? De fleste af os har nok prøvet, at få en trang til slik, kager, chips, chokolade og andre søde sager. Denne lyst er styret af vores følelser. Når vi spiser søde sager udvikler vi også en vane for søde sager, det vil sige, at vi bliver afhængighed af sukker. Denne afhængighed kan vi anvende til belønning, trøst m.m.

Hvad gør vi?

Med hypnose ændres de signaler som kroppen giver, så sukker trangen dæmpes.
Det vil sige, at vi vil finde frem til hvilke følelser der er på spil. Ved at fjerne de negative følelser, som er årsagen til dit sukker trang, så lærer vi dit underbevidste sind at
dæmper sukker trang eller fjerner den

Hvilken forandring får du?

I din underbevidsthed har vil vi ændret de uhensigtsmæssige adfærdsmønstre, så vil du ikke have lyst til sukker.
Du vil have fokus på dig sundhed og velvære. Hvor du vil tage ansvar for dig og din krop. Du vil få tilført ressourcer som styrke og tro på, at du vil nå dine mål. Samtidig vil du få en forståelse af de forskellige følelser vi som mennesker rummer. Gennem denne indsigt og forståelse, vil du lære hvordan du kan håndtere og handle på disse følelser i fremtiden, så du undgår gentagelser.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.