MANGLENDE SELVVÆRD

Selvværd handler om at have en værdi, som den person maner. Det vil sige måden hvordan vi tænker om os selv. Med selvværd menes der ikke, hvor god vi er til at præstere eller hvad vi kan. Med selvværd skal vi kikke indad og føle eller mærke efter hvordan vi opfatter os selv. Selvværd grundlægges i barndommen og påvirkes gennem hele vores liv. Opfattelsen af ikke at blive set, hørt, elsket, anerkendt og forstået kan på sigt give et menneske lavt selvværd. Hvis du har lavt selvværd, kan det være svært at tro på, at du kan nå dine mål og at det vil lykkes dig, at gennemføre det du gerne vil. Så uanset hvor gammel du er, så er det aldrig for sent at arbejde med at styrke og udvikle et sundt selvværd.

Hvad gør vi?

Gennem hypnose arbejder vi med din underbevidsthed. Vi finder årsagen til dit lave selvværd. Ved at arbejde med din underbevidsthed har vi mulighed for at ændre dine negative følelser der danner dine overbevisninger og lægge nye positive følelser og handlemønstre ind i din underbevidsthed, Vi kan tilføre ubevidste ressourcer som indre styrke, ro, fokus, tro, håb så du kan ændre tænkemønstre og få modet til at stå ved dig selv som det unikke menneske du er.

Hvilken forandring får du?

Du vil opnå et styrket selvværd og tro på, at du er god nok. Du kommer til at tro på, at du kan opnå de mål du sætter dig og at du fortjener at opnå dem. Gennem dit forløb vil du få brugbare værktøjer, som du kan anvende til at højne din livsglæde og du vil få en indsigt i de følelser vi rummer som menneske.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.