Kursus i selvhypnose

MODUL 1      (Erkendelse 1-5)

Zonehuset har lavet et weekend kursus, hvor du kan lære 7th PATH Selv Hypnose®-systemet at kende.
(Se beskrivelse under 7th-PATH )
Kursuset henvender sig til dig, der ønsker at ændre på dine handle- tanke-, og adfærdsmønstre.
Ved at lære de første 5 erkendelser, vil du få mulighed for at forstærke positive tanker og overbevisninger i forhold til dit ønsket mål.
En erkendelse er en positiv affirmation, der giver genklang gennem hele dit nervesystem og processen vil forstærke positive tanker og overbevisninger.
Erkendelserne vil forstærke din nye programmering, der skaber dine positive tanker og adfærdsmønstre.
(Du skal huske på, at dine tanker har indflydelse på, hvordan du lever dit liv og hvordan du har det.
Når du tænker positivt, vil det have indflydelse på  hvordan du handler, føler og tænker. Den følelsesmæssige styrke er dit ”drive” og er den mest motiverende faktorer i dit liv)
Kursuset vil være en blanding af undervisning og selv Hypnose. Du vil få materiale udleveret på 1.dagen, som vi gennemgår i løbet af weekenden.
I Zonehuset vil du opleve, at du kan føle dig tryg og at rammerne for kursuset er lavet, indholdet skaber vi sammen. Det giver dynamik, energi og plads til input, læring og nytænkning.
På begge kursus dage er undervisning fra kl. 9.30-16.00. Skulle du få brug for supervision på et senere tidspunkt i dit videre forløb, så kan du altid skrive en mail eller ringe.
Der er kaffe, te, snaks (formiddag og eftermiddag) samt frokost inkl. I prisen.

Prisen for Modul 1 er kr. 1995.-

Har du brug for en uddybende snak i forhold til Modul 1, er du velkommen til at ringe til mig. (Hvis jeg ikke tager telefonen er jeg optaget af en klient, så læg dit navn og nummer på min telefonsvarer og jeg ringer dig op så hurtigt jeg kan.)

Ved tilmelding: Send en mail, så vil du modtage betalings muligheder. Pladsen er først din, når du har indbetalt det fulde beløb for kursuset og modtaget en bekræftelse fra Zonehuset.
(Mail: Sussi@zonehuset.dk)

Tilmeldings betingelser: Det gøres opmærksom på, at tilmelding er bindende og at det indbetalte beløb ikke refunderes.
Det indbetalte beløb refunderes kun, hvis Zonehuset aflyser det planlagte kursus.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.