Hvor mange sessioner skal jeg have?

Som regel skal der 2-4 behandlinger til. Nogle mennesker kommer fx 2 gangs hvorefter sukkertangen er helt væk. Andre har brug for flere gange til at ændre et adfærdsmønster eller til at udvikle deres kompetencer. Der kan være nogle problematikker, der vil kræve mere end 5 sessioner/behandlinger, men i langt de fleste tilfælde mærkes der positive forandringer allerede efter ganske få behandlinger. Antal af sessioner varierer derfor efter hvilket problem du ønsker at forandre.

Hvordan forløber en session hos Zonehuset?

Forud for en behandling i Zonehuset er altid en telefonisk samtale, hvor vi aftaler retningslinjerne for sessionen. På vores første møde, vil vi aftale alle datoerne for dine sessioner. Gennem en dybdegående samtale, vil vi få klarlagt din problemstilling, så vi ved hvilke følelser, vi skal arbejde med for at skabe den ønskede forandring. Vi vil gennem gå hvordan sindet er inddelt og hvordan det fungerer. På den måde skaber og sikre vi et gensidigt samarbejde, som vil skabe tryghed for dig som klient hos Zonehuset. Din tryghed i at skulle i hypnose er altafgørende. Jeg har god tid til dig og dine sessioner - du skal derfor regne med 1.5-2 timer pr. session. Under sessionen vil du ikke sove, men være i en afslappet tilstand, hvor dine sanser er skærpet. Du hører og husker alt, hvad der foregår under hypnosen og du vil få mulighed for at fortælle om din oplevelse inden afslutningen af hypnosebehandlingen. Det er forskelligt fra person til person hvor dyb en hypnose man tillader sig selv at opleve, men det vil være nemmere og nemmere at finde den mentale afslapnings tilstand fra gang til gang.

Gennemgang af 1. session:

1. Første kontakt
2. Pre-talk – en snak om sindet og hvordan det fungerer
3. Før-hypnose interview
4. Induktion til hypnose
5. Test for hypnose dybde
6. Overbeviser
7. Hypnotiske forslag/suggestioner for problemet
8. Efter-hypnotisk interview
9. Opfølgning af næste session

Vil du høre mere? Så er du velkommen til at ringe til os.

Du er altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.