Hvad er 5-PATH® hypnose?

5-PATH® Hypnoterapi er et avanceret system udviklet på The Banyan Hypnosis Center for training and services af den berømte hypnoterapeut Calvin Banyan, som også har udviklet 7th selv-hypnoses.
5 PATH® står for fem faset avanceret transformerende hypnose og er et af de mest kraftfulde hypnosesystemer i verden. Fem faset betyder, at ved at det er kriterier opbygget, så vi kommer omkring alle aspekter af et problem og derfor får "roden" med op.
Det vil sige, at der er kriterier der skal opfyldes for at vi kan gå videre til næste fase. Er kriterierne ikke opfyldt, så arbejder vi videre på den igangværende fase indtil kriterierne er opfyldt og vi kan gå videre til næste fase.
Med fase opbygget mener jeg, at det er et 5- fasesystem, men ofte er det kun nødvendig at anvende 4 ud af de 5 faser. Hvor mange faser afhænger af hvilken problem du ønsker at forandre og hvad der dukker op i de forskellige faser.
Gennem 5-PATH® arbejder vi med dine følelser. Vores følelser er et produkt af vores indre visdom, som søger at guide os og motiverer os til at tilfredsstille vores behov, ønsker og lyster.
5 PATH® hypnoseterapi er kendt for at være eliten indenfor hypnoseterapi. Det er et dybdegående universel system, der er effektivt til at skabe nye mønstre i dine tanker, følelser og adfærd. De fleste problemstillinger af afhjælpes med 5 PATH® hypnoterapi.

Hvad er hypnose?

Hypnose er en tilstand som minder om den tilstand du er i, når du ”dagdrømmer” eller ”falder i staver”. Du har måske prøvet, at opdage et blåt mærke på fx din arm, når du skal i seng om aften, men ikke lige ved hvornår eller hvordan det er kommet, fordi du har været optaget af det du var ved, mens du slog dig.
Jeg definerer hypnose, som en mental afslappet tilstand, en tilstand hvor du er modtagelig for forandringer, det vil sige, at der er nemmere adgang til dit underbevidste sind og til dine følelser. Hypnose er derfor naturligt og sikkert og er videnskabeligt underbygget.

  • Oplevelsen af en øget tilstand af modtagelighed
  • Du vil være åben og modtagelig for forandringer – MEN kun hvad DU vil forandre.
  • Du vil opleve dyb afslappet tilstand, hvor øjnene er lukket
  • Alle kan hypnosernes (Alle der ønsker en forandring)
  • Hypnose er ufarligt og en hypnosebehandling kan ikke lade sig gøre mod din vilje
  • Du kan ikke forblive i Hypnose. Du vil altid vågne op af hypnose
  • Der er beskyttelse i alle dele af dit sind, så der kan ikke laves forandringer DU ikke ønsker.

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.