FOBI/FOBIER

Fobi betegner angst og frygt over for særlige situationer eller ting, der normalt ikke betragtes som farlige. Det kan fx være edderkopper, lukkede rum eller store forsamlinger. Fobier er ret almindelige og betragtes først som særlig angstlidelse, når den i en vis udstrækning hæmmer ens dagligdag og dermed nedsætter ens livskvalitet. Der findes mange former for fobier, men symptomerne på angsten, når man udsættes for fobien er generelt den samme: fx mundtørhed, hjertebanken, åndenød, kvalme og uro i maven, frygt for at miste selvkontrollen m.m.

Hvad gør vi?

Gennem hypnose arbejder vi med din underbevidsthed. Vi finder årsagen til angsten, som er tilknyttet en oplevelse. Ved at arbejde med din underbevidsthed har vi mulighed for at ændre dine overbevisning for årsagen/hændelsen, så situationen ikke længere er faretruende som den fremtrådte.,

Hvilken forandring får du?

Ved at få indsigt i hvor din fobi stammer fra og hvordan den er opstået, vil vi i et samarbejde gennem hypnose erstatte dine negative tankemønstre med mere realistiske og hensigtsmæssige tanker.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.