ANGST

At være bange eller bekymret er en helt almindelig følelse. Den er nødvendig for at du kan passe godt på dig selv. Men når du føler dig bange eller bekymret næsten hele tiden, så kan det være ødelæggende for dit liv. Når man har det sådan, kan det være, at man lider af angst og derfor har brug for hjælp til at forstå din angsten og dermed få det bedre. Symptomerne på angst kan være alt fra hjertebanken, hovedpine, nervøsitet, kvalme, dårlig mave, stress usikkerhed, lavt selvværd m.m.
Fælles for alle er at de er umulige at kontrollerer.

Hvad gør vi?

Vi finder frem til årsagen til din angst. Her ændrer vi dine negative tanke, mønstre, overbevisninger og til føjer ressourcer. Vi vil styrke din selvtillid, dit selvværd og erstatte med positive følelser samt lære dig teknikker til at kunne håndtere din angst. 
Du vil lære selvhypnose, så du kan forsætte med at styrke dig selv og din positive udvikling.

Hvilken forandring får du?

Ved at finde frem til årsagen til din angst kan vi fjerne den. Du vil opleve at du igen kan få kontrollen over dig selv. Jeg kan hjælpe dig med at neutraliserer dit alarmsystem, så du kan reagere hensigtsmæssigt i alle de ting, der sker i dit liv. Når angsten ikke længere fylder det hele, vil du efter behandlingen få positive mønstre som følelse af succes, glæde, tryghed, selvværd m.m.

OBS: Vær opmærksom på, at hvis du får medicin for din angstlidelse, skal din læge give tilladelse til, at du kommer i behandling med hypnose. Kontakt mig først, så sender jeg en blanket du kan tage med til din læge.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.