7-PATH selvhypnose®

Hvad er 7th-PATH selvhypnose®?

7th-PATH selvhypnose® systemet består af hypnotiske suggestioner og en særlig teknik, der gør resultatet til en positiv personlig forandring.
Processen er anderledes, da der er indbygget trin, der hjælper dig med at fjerne gamle underbevidste blokeringer, som forhindre dig i at leve det liv du ønsker. Når blokeringerne er fjernet, kan du give dig selv nogle selvhypnotiske suggestioner i forhold til de forandringer du ønsker at skabe. Gennem 7th-PATH selv Hypnose® skaber din egen vej til din personlige succes.

I et 7th-PATH Selvhypnose® kursus vil du lære forskellige erkendelser, som du kan anvende til at fjerne de gamle programmer eller overbevisninger, som forhindre dig i at opnå den succes du ønsker.
7th-PATH-systemet er selvhypnose, det vil sige, at du vil opleve en naturlig sindstilstand, hvor du vil have en fokuseret opmærksomhed.
Fx ligesom når du kører bil og glemmer at dreje af på motorvejen.
Når en person er under hypnose og enten får eller giver sig selv suggestioner, der er til personen bedste, så vil suggestionen blive accepteret og lageret i det underbevidste sind hvor dine overbevisninger holder til.
Denne nye information, som du accepterer, bliver nu en del af dig og du vil fremadrettet kunne bruge informationen ubevidst og automatisk

Ved at lære 7th PATH selvhypnose® vil evnen til forandring være til rådighed for dig resten af livet.

Hvor stammer 7th Selvhypnose® systemet fra?

7th PATH er resultatet af mange timers arbejde med hypnoseklienter. 7th-PATH var også inspireret af andre selvudviklings- og psykologiske metoder. 7th- PATH- teknikker er ikke religiøs eller filosofisk, den er lavet til at løse de normale hverdagsproblemer, som mange mennesker oplever i hverdagen og den er samtidig lettere at praktiserer, end de mange andre meditationsteknikker der findes i dag.
7th-PATH Selvhypnose® er også anderledes fra andre teknikker, idet at dit sind fra tid til anden vil vandre og det er helt tilladt i 7th-PATH Selv Hypnose®. Når du anvender teknikken er andre tanker velkommen, da du også kan bruge disse tanker til noget brugbart.

Hvad kan 7th PATH Selvhypnose® gøre for mig?

Jeg kan ikke garantere resultatet for dig. Vi er alle forskellige individer og din vilje til forandring har også betydning for dit resultat.
7th PATH Selvhypnose® bør ikke bruges af personer, der lider af alvorlig psykiske sygdomme som: Depression, Skizofreni, Borderline person-forstyrrelser.

7th PATH Selvhypnose® er udviklet til:

  • Normalt fungerende personer med normale hverdagsproblemer og mål.
    fx fremskridt i forhold til vægttab, reducering af stress, højne dit selvværd, øge din motivation til en forandring du ønsker osv.

7th PATH Selvhypnose® systemet sætter dig fri af gamle handle-, tanke-, adfærdsmønstre, der har begrænset dig i forhold til at ændre eller opnå dit ønskede mål.
7th PATH-systemet gør dig i stand til at vælge nye overbevisninger og mønstre, som vil forstærke din personlige udvikling.

Bestil tid og se priser

Vil du høre mere?

Så er du altid velkommen til at ringe og få en uforpligtende snak. Uanset hvilke spørgsmål du måtte have til hypnose, så kan du ringe til mig. Hvis jeg ikke lige tager telefonen, kan det være at jeg er optaget af en klient. Læg dit navn og telefon nummer på telefonsvaren. Så vil jeg ringe tilbage, så snart jeg er ledig.